slideheader_ppw_2019.jpgVael-Ouwe_2014_10.jpgBaleco2014_crop.jpgslideheader_Quadrant.pngslideheader_AALease.jpgSlider_GSM_4476_onderweg150h.jpgIMG05049_nwSite.jpgslideheader_Optisport.pngslideheader_DeJel.pngSlider_GSM_4189_voordestart150h.jpgGroepsfoto_GSM_4625_slider150h.jpgDeMol_JanJongman_01.jpgslideheader_TimeService.pngslideheader_Plieger.jpgSlider_GSM_4299_2_achterkonten150h.jpgSlider_GSM_4388_MolenArkel2_150h.jpgslideheader_SaniDump.jpgJoop_Schuringa_Classic_2014_35.jpgslideheader_MagnaCura.jpgIMG04969_nwSite.jpgslideheader_BUKO.pngVolgauto_nw_ZwijZwij_150h.jpgslider_GSM_4516_natuur150h.jpgIMG05065_nwSite.jpgslideheader_Rogelli.jpgslideheader_MedPlus.jpgDeMol_ZwijdrechtseBrug_01.jpgOverdrachtVolgwagen_1902201_slider.jpg
LogoDTCdeMol klein
 
Klik voor meer informatie op het plaatje
MiniPosterInfoAvond 2020 RGB.

Nieuwjaarsreceptie 2019Jannes Schreuder heeft tijdens deze leuke en gezellige middag een fotoreportage en een kort fimpje gemaakt.

Jullie kunnen het vinden onder:
Foto’s <Fotoboek de Mol> <Kalenderjaar 2020> <Club activiteiten> <Nieuwjaarsreceptie>
Of klik < Hier >

Jannes, namens DTC de Mol bedankt.

Vanaf nu is het mogelijk om online (voor)in te schrijven voor de toertocht Zwijndrecht Zwijndrecht op zaterdag 23 mei 2020.

De tocht start vanaf Sportcomplex Develstein, CKV Albatros, Develsingel 7A, 3333 LD  in Zwijndrecht.

Met behulp van onderstaande link komt u bij het online voor-inschrijfformulier.
Vul dit formulier zo volledig mogelijk in.
De betaling gaat via iDeal.

Het voorinschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 22 mei.
Link naar  Voorinschrijven via NTFU-site


Voor meer informatie over onze Toer klassieker met het predicaat "Extra goed geregeld" van de NTFU. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
klik < Hier >
Of E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jullie hebben het waarschijnlijk al gemerkt: het domein van de website van DTC de Mol is omgezet van fietsclubdemol.nl naar dtcdemol.nl.

Je wordt automatisch doorgestuurd en de oude gebruikersnamen en wachtwoorden blijven gewoon geldig.

Waarom? Dat heeft vooral te maken met de emails die wij vanuit het oude domein doorzonden naar bestuurs- en comissieleden. Daar zat veel binnengekomen spam bij, waardoor fietsclubdemol.nl ook een spammer werd.
Daarom blokkeerden gmail, hotmail etc vaak ook onze nieuwsbrieven. En dat wilden we natuurlijk niet!

Dus we beginnen met een "schone lei": dtcdemol.nl.
Om nog zekerder te zijn dat je de nieuwsbrieven van DTC de Mol in je inbox krijgt, verzoeken we je om ons nieuwe domein op een lijst van vertrouwde afzenders te zetten.
Let op: dat moet je doen via de webmail van je provider, en is bij iedere provider net iets verschillend.
Klik < Hier > voor een handleiding van de meest voorkomende providers (gmail, hotmail, outlook.com, ziggo, etc).

De digitale versie van het laatste clubblad 2019 is op de website gepubliceerd.

Eveline, bedankt namens leden DTC en geïnteresseerden.
En alle personen die voor copy gezorgd hebben, natuurlijk ook hartelijk bedankt.  

Het clubblad is te vinden onder < Nieuws > vervolgens < Clubblad Toernieuws >
Of klik < Hier >

Op 9 november was alweer de afsluiting van het toerseizoen 2019. Een fietsseizoen met veel wisselende en extreme klimaatomstandigheden.
Regen en veel wind maakten het dit jaar wel erg vaak schier onmogelijk een rondje op de fiets te rijden. Maar om nu te zeggen dat dit anders was dat voorgaande seizoenen nou nee: veranderingen sluipen er langzaam in, dus dat het klimaat veranderd -of dat de gemiddelde temperatuur stijgt, jazeker. De gemiddelde temperatuurtabellen laten t.o.v. mijn geboortejaar (9.9 graden gemiddeld) en het gemiddelde tot nu toe in 2019 (12.2 graden) toch wel een ruime stijging zien.
Verder wetenschappelijk en statistisch onderzoek laat ik hier maar buiten beschouwing (alhoewel er tegenwoordig weinig kou gedurende de wintermaanden voorkomt) en probeer me maar te focussen op het toerseizoen 2019.
Kort en krachtig herhaald: deze is ten einde. Schluss, Fin.


IMG 6855Tijdens de traditionele erwtensoeprit, die als afsluiting wordt verreden werd er gestart een matig miezertje en zonnetje. Deze scheen uitbundig toen de pelotons bij het clubhuis arriveerden.
In het clubhuis hadden de mannen van de catering al voortvarend de voorbereidingen getroffen. De koppen en schotels afgewassen en in het gelid met de oren aan dezelfde kant opgesteld, de lepels met de bolle kant naar beneden gereed gelegd en de papieren servetten in het gelid ter tafel gevleid.
Ondertussen werd de soep verwarmd en rechts geroerd, dit omdat erwtensoep ook heet gegeten dient te worden. En gelukkig was er voor de vegetariërs tomatensoep. En de worst werd gesneden in plakjes separaat geserveerd, opdat de erwtensoepeter zelf naar behoeven en hartenlust zijn kom soep zou kunnen aanvullen tot het gewenste niveau.

MartinWierenga molkampioen2019Hauck presentatieTijDavidHauck supermolkampioen2019dens de erwtensoeplunch werden -ook alweer traditioneel- de winnaars van het Mol- en Supermolkampioenschap bekend gemaakt.
Honderachtendertig certificaten lagen er klaar, vijftig herinneringen en twee poedelprijzen voor de Mollers die net niet Wierenga presentatiede hoogste trede hebben kunnen bereiken. Maar gelukkig werden niet alle 138 Mollers naar voren geroepen. We zouden er dan nu nog hebben gestaan en bovendien was niet iedereen in het clubhuis.


Door het duo FerDo (voor al uw feesten en partijen) was gekozen om de eerste twintig van de klassementen in het zonnetje te zetten en Gerrit van den Bogerd en Ingrid Sas de poedelprijs te bedelen.
De winnaar van het Molklassement 2019, Martin Wierenga, en de winnaar van het Supermolklassement 2019, David Hauck, ontvingen de bij deze prijs behorende herinnering. Ze moesten deze helaas wel weer inleveren omdat de leverancier was vergeten er een datum bij te zetten.

En nu weer op naar seizoen 2020, met nieuwe kleding, met veel zon, niet zo veel wind. En regen mag, als we terug zijn...

Voor de volledige uitslag van de klassementen: klik hier


Douwe.

erwtensoeprit 2016Jannes Schreuder heeft een 30 tal foto's gemaakt.
Jullie kunnen het vinden onder:
Foto’s <Fotoboek de Mol> <Kalenderjaar 2019> <Clubritten> <Erwtensoeprit>
Of klik < Hier >

Jannes, namens de leden bedankt.

PliegerWielershow

Anne-Marie heeft tijdens het bezoek aan Pliegerwielershow een foto reportage gemaakt.
Eigenlijk was het zo dat haar camera door verschillen leden ter hand is genomen.
Anne-Marie zelf had enkel officiële handelingen te plegen.
Gerrit Plieger heeft tijdens ons bezoek een nieuw drie jarig sponsorcontract getekend.

Jullie kunnen het vinden onder:
Foto’s <Fotoboek de Mol> <Kalenderjaar 2019> <Club activiteiten> < Plieger Wielershow >
Of klik < Hier >

Anne-Marie, namens alle deelnemers bedankt voor het mogen gebruiken van jou camera.

David Hauck heeft tijdens deze rit naar Gorinchem een 10 tal foto's gemaakt.

Jullie kunnen het vinden onder:
Foto’s <Fotoboek de Mol> <Kalenderjaar 2019> <Clubritten> < Baleco Herfst Molrit >
Of klik < Hier >

David, namens alle deelnemers bedankt.