shirt 2023

Italiaanse fietsshow

vrijdag 8 en zaterdag 9 december!

Vrijdag 8 en zaterdag 9 december staan bij Plieger Wielersport volledig in het teken van Italiaans fietsplezier. Tijdens deze speciale Italiaanse dagen kun je kennismaken met de nieuwste modellen van gerenommeerde fietsmerken zoals De Rosa, Pinarello en Colnago.

De Rosa
Eén van de hoogtepunten van deze dagen is de introductie van De Rosa Settanta 70. Deze fiets combineert de nieuwste technologieën met het klassieke Italiaanse design waar De Rosa om bekend staat. Met zijn aerodynamische vormen en hoogwaardige afwerking is de Settanta 70 een eyecatcher voor de gepassioneerde wielrenner.

Pinarello
Pinarello heeft net het doek van de Dogma X gehaald. De X serie is een net even wat comfortabelere fiets, zonder een compromis te maken met de rijeigenschappen.

Colnago
De Colnago C68 is een staaltje vakmanschap en innovatie. Met zijn carbon frame en opvallende uitstraling is de C68 een fiets die prestatie en stijl combineert. Deze schoonheid zal je niet alleen laten stralen op de weg, maar ook bewonderende blikken opleveren. Met de Colnago V4RS heeft onder andere Tadej Pogacar al vele grote rondes gewonnen.

Vittoria
Ook Vittoria is aanwezig op onze Italiaanse dagen. Je krijgt uitleg over de techniek van deze banden en welk type het beste aansluit bij jou wensen. Tijdens deze informatieve sessies leer je niet alleen over de verschillende soorten banden, maar ook over innovatieve technieken zoals liners, die mogelijk nieuw voor je zijn.

Tijdens de Italiaanse dagen kun je niet alleen de nieuwe modellen bewonderen, maar ook testritten maken op De Rosa fietsen om te ervaren hoe deze fietsen zich op de weg gedragen. Wij staan voor je klaar om je te adviseren en alle vragen te beantwoorden.

Mis deze unieke kans niet om kennis te maken met de nieuwste modellen van De Rosa, Pinarello en Colnago. Kom langs op vrijdag 8 (9 tot 20uur) en zaterdag 9 december (9 tot 17uur) en laat je inspireren door deze Italiaanse topmerken. We verwelkomen je graag met een Italiaans hapje en staan klaar om je een onvergetelijke fietservaring te bezorgen.

 

aalease

buko

cirexpress

isomanagement

vego

pellikaan

plieger

pw

rogelli

timeservice

Inloggen

X