Zaterdag 25 oktober j.l. was het de inmiddels als traditie geworden snertrit, wat dan ook betekent dat het wegseizoen wordt gesloten en na het nuttigen van de snert (Dani Pellikaan bedankt) de molrittenkampioen en supermol worden bekend gemaakt en gehuldigd.Na een rit over 45 Km, onder aanvoering van voorzitter Ad Stam en wegkapitein Jan Gelderblom, was het dus na de snert tijd voor de klassementen.

Jan Gelderblom had als vanouds weer een leuke totaal herinnering op de kop getikt waarop het totaal KM’s van de molritten stond vermeld. Wim van de Merwe had weer een oorkonde gemaakt, waarop het totaal aantal ritten en KM’s van de supermol waren vermeld. Ook dit jaar waren er, mede dank zij het mooie weer het hele jaar door veel deelnemers bij de diverse mol- en buitenritten.

Voor het molritten klassement waren er dit jaar 23 ritten met een totaal van 2.495 KM.  In dit vijfde Supermol seizoen mogen twee winnaars gaan huldigen als Molrittenkampioen. Het leuke daarbij is dat de eerste kampioen nu weer als (gedeelde) winnaar kon worden gehuldigd. 
Wim Bakker en Teus Visser zijn de absolute toppers van onze molritten. Zij hebben beide de volle 100 % gereden.

Heren proficiat.

Natuurlijk was er ook nog een supermol te huldigen en dit seizoen was de winnaar zelf verrast. Zijn opmerking, ik wist wel dat ik hoog stond, maar winnaar dat had ik niet verwacht.Om hem deze ochtend naar de club te krijgen was een probleem. Namelijk een week eerder bij de koffierit, die hij samen met zijn maatje Wout Borman had voorgereden was voor hem een klein debacle en na afloop zei hij dan ook dat hij er volgende week niet zou zijn en lekker aan het schaatsseizoen ging beginnen. Het verzoek om toch aanwezig te zijn, omdat hij in de top van het klassement was geëindigd kon hem niet overreden. Dan via Wout de melding gemaakt dat hij de Supermol was, heeft Wout (hoe weten we niet) geregeld dat er toch maar werd gefietst.

Voor het Supermol klassement stonden er dit seizoen 30 ritten (23 mol- plus 7 buitenritten)op de kalender met een totaal van 3.495 KM.  De absolute winnaar met 26 ritten en een KM-totaal van 2.940 KM en dus  Supermol 2003 is Ad Schleicher. 

Ad proficiat.