Persbericht DTC de Mol Ontdek DTC de Mol

Persbericht DTC de Mol Ontdek DTC de Mol

 

DTC de Mol
opent haar deuren op
16 september.


 

27 juni 2024 

 

Beste redactie,
In het eerder gestuurde persbericht waren enkele ommissies betreffende het dagprogramma. Dit bericht bevat herziene tijden.

DTC de Mol opent de deuren tijdens de Nationale Sportweek


Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en sportief bewegen: dat is waar de Nationale Sportweek van 15 tot en met 24 september 2023 om draait. We willen iedereen ongeacht leeftijd, achtergrond en niveau inspireren en daarnaast sport toegankelijker maken voor mensen die normaal gesproken minder interesse hebben in sport. DTC de Mol grijpt de Nationale Sportweek aan om mensen uit de omgeving te laten (her)ontdekken welke boost toerfietsen je geeft.

Toerfietsen geeft je een boost

Tijdens de Nationale Sportweek opent DTC de Mol de deuren zodat alle inwoners van de Drechtsteden zelf kunnen ontdekken welke boost toerfietsen je geeft. 
Op sportieve wijze kan je wekelijks genieten van de prachtige omgeving rond de Drechtsteden. Op een steenworp afstand van een veelheid aan bebouwing vind je daar de rust en stilte van een nog niet op grote schaal ontdekt gebied,

 

Doe mee op 16 september en ga naar !

Clubgebouw DTC de MOL
Vogelaarsweg 6
3313 LL Dordrecht

Het clubhuis open vanaf 10:30 uur.
Toegang gratis.
De gratis koffie en/of thee staat klaar.

programma:
10:30 inloop
11:00 uur introductie van DTC de Mol
11:15 uur start materiaalcheck en baanclinic met oefenen en uitbreiden van je fietsvaardigheden.
12:30 tot 13:00 pauze
13:00 start fietstoertocht onder begeleiding door de Alblasserwaard.
15:00 uur terug in het clubhuis.
Neem dus in ieder geval je racefiets EN fietshelm mee.Meer informatie

Wil je meer informatie over DTC de Mol of over de activiteiten tijdens de Nationale Sportweek, neem dan contact op met . Wil je meer algemene informatie over de Nationale Sportweek, kijk dan op: www.nocnsf.nl/nationale-sportweek

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie:

 

NOC*NSF Nationale Sportweek

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek kan heel Nederland ontdekken dat sport je een boost geeft. Dit jaar wordt de Nationale Sportweek voor de 20e keer georganiseerd. Dorpen en steden kunnen deelnemen aan deze week door zelf sportieve activiteiten te organiseren of een programma te samenstellen.

De NOC*NSF Nationale Sportweek is onderdeel van de Europese week van de Sport en wordt mede gefinancierd vanuit het Erasmus Plus programma. Met extra omarming van de Nederlandse Loterij maakt NOC*NSF samen met haar partners de NOC*NSF Nationale Sportweek mogelijk. Let’s #BeActive!

Secretariaat DTC de Mol