DeMol_JanJongman_01.jpgDeMol_ZwijdrechtseBrug_01.jpgIMG05065_nwSite.jpgslideheader_TimeService.pngSlider_GSM_4299_2_achterkonten150h.jpgIMG04969_nwSite.jpgSlider_GSM_4476_onderweg150h.jpgSlider_GSM_4189_voordestart150h.jpgslideheader_AALease.jpgslideheader_Plieger.jpgslideheader_SaniDump.jpgslider_GSM_4516_natuur150h.jpgSlider_GSM_4388_MolenArkel2_150h.jpgGroepsfoto_GSM_4625_slider150h.jpgJoop_Schuringa_Classic_2014_35.jpgslideheader_ppw_2019.jpgBaleco2014_crop.jpgVael-Ouwe_2014_10.jpgslideheader_MedPlus.jpgVolgauto_nw_ZwijZwij_150h.jpgOverdrachtVolgwagen_1902201_slider.jpgslideheader_DeJel.pngslideheader_BUKO.pngslideheader_Rogelli.jpgIMG05049_nwSite.jpgslideheader_Quadrant.pngslideheader_Optisport.pngslideheader_MagnaCura.jpg
LogoDTCdeMol klein
 

Zaterdag 3 september, vandaag de Baleco- Zeelandtoer. We beginnen in ’s Heerenhoek waar we worden opgewacht met koffie/ thee en een Bolus. Rond negen uur gaan we op weg voor de eerste tachtig kilometers. In het begin zijn er nog wat wolkjes, maar de temperatuur is eigenlijk al gelijk goed. De route is echt super! Mooi, afwisselend, veel te zien (pittoreske dorpjes, de zee, mooie natuur, en nog veel meer!) en veel te ruiken (uien, vers gemaaid gras, de zee, bolussen, appeltaart, etc.). Ik heb echt zozitten genieten op mijn fietsje! Hopelijk zijn de foto’s die Jan en Wout onderweg gemaakt hebben goed gelukt, ik ben benieuwd.
In Westkapelle hebben we onze stop op een terras in de zon. Inmiddels is het weer echt super, geen wolkje meer in de lucht! Na een lekkere appelpunt en een drankje gaan we de laatste 60 km fietsen. De tweede helft verloopt prima. We hebben niet alleen veel zon, maar ook nog eens weinig wind, heel veel geluk dus,want dat heb je volgens mij niet vaak in Zeeland. We komen danook zonder veel problemen aan op onze eindbestemming. Ondanks dat ik heerlijk heb gefietst, ben ik toch erg blij dat we er zijn, want mijn voetzolen branden erg door de warmte!

Na ons te hebben opgefrist, drinken we buiten op het terras een koud drankje, dat gaat er nu met dit weer echt wel in. Nadat iedereen weer wat is afgekoeld gaan we naar binnen. Daar eten we mosselen of biefstuk. Wat ik zo gehoord heb aan tafel waren de mosselen erg goed, ik zelf heb ze niet op. Ik houd niet zo van mosselen, maar de biefstuk was prima!
Of ik een vakantiedag had, zo voelde het vandaag. Prima verzorging, zeer goed georganiseerd en dan nog dat fantastische weer erbij!
Ik wil iedereen hierbij bedanken die deze dag heeft helpen organiseren, maar natuurlijk in het bijzonder Jan van ’t Leven, heel erg bedankt!Wanneer kan ikme voor volgend jaar inschrijven?
Eveline