slideheader_DeJel.pngSlider_GSM_4189_voordestart150h.jpgSlider_GSM_4476_onderweg150h.jpgslideheader_Optisport.pngslideheader_BUKO.pngslideheader_Plieger.jpgslideheader_Rogelli.jpgGroepsfoto_GSM_4625_slider150h.jpgDeMol_JanJongman_01.jpgslideheader_AALease.jpgSlider_GSM_4299_2_achterkonten150h.jpgslideheader_ppw_2019.jpgIMG04969_nwSite.jpgslideheader_TimeService.pngslideheader_MedPlus.jpgVael-Ouwe_2014_10.jpgIMG05049_nwSite.jpgJoop_Schuringa_Classic_2014_35.jpgslideheader_MagnaCura.jpgslideheader_SaniDump.jpgVolgauto_nw_ZwijZwij_150h.jpgOverdrachtVolgwagen_1902201_slider.jpgslideheader_Quadrant.pngDeMol_ZwijdrechtseBrug_01.jpgSlider_GSM_4388_MolenArkel2_150h.jpgIMG05065_nwSite.jpgslider_GSM_4516_natuur150h.jpgBaleco2014_crop.jpg
LogoDTCdeMol klein
 
S U R P R I S E ……S U R P R I S E ……S U R P R I S E

Op zaterdag 24 oktober was de erwtensoeprit en tevens de bekendmaking van het Molklassement. Als trouwe fietser bij de Mol vond ik het in eerste instantie jammer dat ik er niet bij kon zijn. Net als vorig jaar verwachtte ik, dat ik hoog zou eindigen. Beslist niet als eerste maar toch wel bij de eerste vijf. Mijn vrouw en ik zijn dit jaar 60 jaar geworden en kregen als cadeau van onze kinderen een weekje in een huisje van Landal Greenparcs (park Sandur) in Emmen. Wij hebben deze week leuke dingen kunnen doen omdat het weer goed was. We zijn geweest op Schiermonnikoog, in Pieterburen, het Veenpark, het prachtige overdekte winkelcentrum van Emmen en natuurlijk het Noorder dierenpark met zijn prachtige vlindertuin. Maar….. op de bewuste zaterdag kwam de regen met bakken uit de hemel. Gelukkig zat ik hier warm en droog binnen en niet in de plensende regenbuien ergens in de Alblasserwaard op de fiets. Toen ik deze gedachten uitsprak, leek het of iedereen doof was, want niemand reageerde. Tegen 12.15 uur ging de gsm van Leonard, onze schoonzoon. Ik hoorde hem zeggen:”Ja, hij zit hier op de bank, ik zal je hem geven.”

Toen hij mij de telefoon gaf, zei hij niet wie of wat. Ik had werkelijk geen flauw idee wat er gaande was. Na enkele ogenblikken drong het tot mij door dat het de stem van Wim van de Merwe was. Hij vertelde mij dat ik dit jaar de Molrittenkampioen was geworden. Teus Visser, mijn fietsmaat en tevens de Molrittenkampioen 2003, overhandigde mij telefonisch de trui. Dit had ik nooit verwacht. Ik wil met name Wim van de Merwe ontzettend bedanken voor de moeite die hij heeft genomen om dit op deze manier te regelen. Op dinsdagavond, mijn spinningavond, werd de trui door Roel Swijnenburg, spinningsinstructeur en sponsor, de trui aan mij uitgereikt. Wim nogmaals bedankt!

Jannes Schreuder