slideheader_BUKO.pngSlider_GSM_4388_MolenArkel2_150h.jpgBaleco2014_crop.jpgslideheader_Rogelli.jpgslideheader_MedPlus.jpgslider_GSM_4516_natuur150h.jpgslideheader_Plieger.jpgSlider_GSM_4299_2_achterkonten150h.jpgslideheader_AALease.jpgDeMol_JanJongman_01.jpgJoop_Schuringa_Classic_2014_35.jpgOverdrachtVolgwagen_1902201_slider.jpgslideheader_ppw_2019.jpgIMG05049_nwSite.jpgIMG04969_nwSite.jpgSlider_GSM_4189_voordestart150h.jpgslideheader_SaniDump.jpgVael-Ouwe_2014_10.jpgGroepsfoto_GSM_4625_slider150h.jpgSlider_GSM_4476_onderweg150h.jpgDeMol_ZwijdrechtseBrug_01.jpgslideheader_Quadrant.pngslideheader_TimeService.pngVolgauto_nw_ZwijZwij_150h.jpgslideheader_Optisport.pngslideheader_DeJel.pngIMG05065_nwSite.jpgslideheader_MagnaCura.jpg
LogoDTCdeMol klein
 

Vrijdag 30 september, na een jaar voorbereiding, was het zo ver dat de Speeltuin bij het Ronald MacDonald Vakantiehuis "de Kindervallei" officieel werd geopend.
Een waar spectakelstuk, waar een heleboel mensen vroeg voor uit de veren moest.

Radio 538 met Evers Staat Op zou vanaf zes uur 's morgens (!) de uitzending live vanuit de Kindervallei presenteren, met als klapstuk de in gebruikneming van de boomhut die door de luisteraars van Radio 538 was gedoneerd.
Als een niet zo heel erg vroeg opstaander stond ik toch om zeven uur al met mijn neus tegen het raam geduwd naar het kabaal te luisteren dat Evers en zijn companen voortbrachten.
Natuurlijk ging in het verloop van de uitzending de meeste aandacht naar de opening van de boomhut (en waarom ook niet), maar ook kwamen de doelstellingen van de Kindervallei duidelijk over het voetlicht.
Ook waren er de bedanken aan al die vrijwilligers en donateurs (van ontwerpers, ambachtslieden tot geldschieters).
Leuke radio (mijn oude ziekenhuisomroep-bloed ging weer borrelen) met veel aandacht voor de aanwezige kinderen en hun ouders. En altijd de tijd nemend voor een fotootje...
Na de uitzending werden alle andere rolstoelvriendelijke speeltoestellen feestelijk geopend, waarbij de donateurs de opening mochten verrichten.
Dus ook de rolstoelvriendelijke draaimolen, die mede gefinancierd werd door de deelnemers aan de Goede Doelen Molentocht van dit jaar, met de sponsoren Rabobank Sliedrecht en Gerhard Klijnhout en de spontane inzamelingsactie die was geinitieerd door de Sliedechtgroep.
En natuurlijk buiten DTC de Mol om deden vrienden, bekenden, opa's en oma's, tantes en ooms ook nog een flinke duit in de groene collectebus.
Vol trots hebben we vrijdag de 30ste september de twee cheques met een totale waarde van 2121 euro aan de Kindervallei mogen overhandigen.


DTC de Mol mag zichzelf een flinke klop op beide schouders geven met dit behaalde resultaat.
Wij hebben de lachende gezichten gezien van de gebruikertjes van "onze" rolstoeldraaimolen, de teruglach is nog steeds niet van mijn gezicht...

Douwe en familie