Gevarieerde routes.
Na twee jaar van corona oponthoud wordt er weer een Mol Tweedaagse georganiseerd. Omdat dit de afgelopen jaren goed bevallen is, gaan we weer naar Arnhem en eten en overnachten we weer in de Stayokay, Diepenbrocklaan 27. Dit is een goed bekendstaand adres in een prachtige omgeving. De routes van de heen- en terugweg zijn zeer afwisselend. Er is gelegenheid voor een snellere groep die een langere route rijdt en voor liefhebbers in de basisgroep is er een aantrekkelijk lusje extra, als daar zin in of behoefte aan is.

Meerdere snelheden mogelijk en het nodige klimwerk.
Naast de basisgroep, die gemiddeld 25 km/u rijdt, is er gelegenheid voor een snellere groep. Voor de basisgroep is er op beide dagen een route van ruim 115 km, terwijl er voor een snellere groep op beide dagen een route is van 145 km met het nodige klimwerk over onder andere De Posbank, de Zijpenberg en de Emma Pyramide.
Voor de liefhebbers van de basisgroep is er een extra lus van 27 km over eerdergenoemde heuvels.

Op 2 juli vertrekken we vanuit Dordrecht. En de volgende dag vertrekken we om 10:00 uur voor de terugweg. De vertrektijden van een snellere groep kunnen in overleg hiervan afwijken.

P1030878

De kosten.
De totale kosten zijn €.50,00.

Dit is inclusief een diner op de dag van aankomst, 1 overnachting en ontbijt.
Voor het vervoer van je bagage wordt zorg gedragen.

Een lunchpakket voor de terugrit kan op aanvraag en kost €.8,75 te betalen bij afname.

Het logeeradres beschikt over een veilige stalling voor onze fietsen.