LucindaBrandFestival 00

Op 30 juli organiseert Lucinda Brand haar eigen wielerfestival om geld op te halen voor de Edwin van der Sar Foundation. De kick-off van dit festival is de Lucinda Brand Toertocht.

Voor we van start gaan verwent onze barista je met vers gemalen Segafredo koffie om vervolgens onder leiding van Lucinda Brand een muzikale warming-up in te gaan. Na deze opwarming ben je helemaal klaar om te genieten van de meest favoriete trainingswegen van Lucinda zelf.

Wil je samen met Lucinda van start of vertrek je liever alleen om te genieten van deze schitterende toertocht? De keus is helemaal aan jou! Wel hebben we speciaal voor jou een verzorgingspost ingericht waar je weer helemaal op adem kan komen en jezelf kan bevoorraden. Pech onderweg? We geven je het telefoonnummer mee van de Lucinda Brand pechmobiel die jou weer op weg zal helpen.

Als je eenmaal terug bent op het festivalterrein van het Lucinda Brand Festival gaat het feest pas beginnen. Als beloning voor het voltooien van deze helse tocht staat er een masseur voor je klaar zodat je weer fris van start kan gaan op het feest. Ook kan je gratis een bezoekje brengen aan het Lucinda Brand Museum en een frisse douche nemen. Als aandenken pak je natuurlijk even die toffe podium foto mee!

Houdt de nieuwe ontwikkelingen rondom dit unieke festival in de gaten via de website van Lucinda Brand !

Je kunt nu al inschrijven voor de Lucinda Brand Toertocht als onderdeel van het festival.
Afstanden zijn 45km, 80km of 125km. Klik < Hier >