Voorwaarde om te kunnen meedingen naar de verschillende prijzen is dat de inzending voldoet aan de spelregels, zoals eerder gecommuniceerd.

Er zijn 6 waanzinnige categorieën waarin prijzen zijn te winnen.

Categorie 1:
Als je als eerste de hele serie letters inlevert. Allereerst voor de letterreeks “Dordtse Toerclub de Mol” en daarna voor eventuele vervolg letterreeksen.
Winnaar voor de eerste letterreeks: Michel van Hoek

Categorie 2: Wie als eerste een foto ingeleverd heeft.
Winnaar eerste reeks: Wil Quist

Categorie 3: “Het grote misverstand”
Een foto die anders is dan dat je denkt. Er zijn nu 2 genomineerden
1. Daniel Romijnsen met de foto Langerak; Het lijkt alsof hij de aandacht wilt vestigen op zijn mooie benen maar bij nadere bestudering blijkt het te gaan om het vestigen van de aandacht op de reclametekst op zijn wielerbroek.
2. Arie Romijnsen met de foto Oud Alblas; Het lijkt alsof hij het plaatsnamenbord wilt omduwen maar bij nader inzien heeft hij kramp in de kuiten en is hij de spieren aan het strekken
Categorie 4: “De perfecte foto”
Er zijn nog geen nominaties bekend.
Categorie 5: “de humoristische foto”
Categorie 6: “de origineelste foto”
Op dit moment zijn er twee foto’s genomineerd die beiden van Jonneke Sterrenburg zijn.
Foto Dorst en foto Essen (grensbord Vlaanderen). De jury is nog in discussie of de foto’s ook niet in categorie 5 kunnen vallen. Spannend!!

Tot slot, we overwegen nog een extra categorie in te stellen, namelijk de zogenaamde poedelprijs. Op dit moment zien wij nog geen aanleiding om deze categorie in te stellen. Maar misschien is er een deelnemer die er voor zorgt dat ook deze categorie nominaties kent…….DOE JE BEST!
Verras de Jury!