shirt 2023

maarten plompEen nieuw gezicht binnen fietsclub De Mol dus via dit stukje wil ik mezelf graag aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Maarten Plomp, 33 jaar en ik ben geboren in Vlaardingen. Samen met mijn vrouw en twee dochters (4 en 6 jaar) ben ik woonachtig in Zwijndrecht. Als procesoperator ben ik werkzaam in de volcontinue dienst op een olieraffinaderij. Daarnaast ben ik actief bij de vrijwillige brandweer in Zwijndrecht. Soms een druk bestaan!

Voor een paar mensen ben ik geen onbekende omdat ik een aantal familieleden heb bij de club. Door hen ben ik dan ook in aanraking gekomen met de fietsclub en gemotiveerd geraakt om weer te gaan fietsen.

Hobby's… mijn vrouw zou zeggen; 'Welke van de 20?'. Fietsen, hardlopen, klus projecten starten en zo kan ik wel even doorgaan. Gelukkig kan ik hier mijn energie goed in verdelen. Daarnaast ben ik erg actief met het bereiden van de “perfecte kop koffie.” In de verschillende bereidingen hiervan en het zoeken naar de optimale aftelling van mijn molen kan ik verdwalen. Hier kan er ook een verband getrokken worden met mijn fiets, het onderhoud en afstellen hiervan is bijna net zo leuk als het rijden.

Qua fietsconditie zal ik het nodige weer moeten opbouwen. De laatste mountainbike route was circa 8 jaar geleden.  

2023, het jaar is begonnen en inmiddels zijn we alweer een paar weken onderweg. Doelen heb ik altijd, eigenlijk te veel. Maar voor dit jaar is in ieder geval een doel om te starten met kilometers te maken op mijn nieuwe racefiets en hoop ik af en toe eens te kunnen aansluiten bij de ritten die worden gereden bij De Mol.

Ik hoop jullie snel eens te ontmoeten!

Sportieve groet,

Maarten Plomp

Uitgelicht

aalease

buko

cirexpress

isomanagement

vego

pellikaan

plieger

pw

rogelli

timeservice

Inloggen

X