shirt 2023

GerritVanAschVoor degene die mij (nog) niet kennen, even voorstellen: ik ben Gerrit van Asch getrouwd met Lieseth ik heb 2 zoons (ook op de racefiets) en de trotse opa van 3 kleinkinderen. Ben ook al een aantal jaren lid van De Mol en sinds de alv op 9 feb in de rol voorzitter van het nieuwgekozen bestuur bestaande uit: Ada uit de Bosch, Douwe Harder, Joop van Gemert en Albert Visser

Graag wil ik twee commissies onder de aandacht brengen t.w. de Toer- en de kledingcommissie. Als voorbereiding op een nieuw seizoen is er, met dank aan de Toercommissie er opnieuw een mooi programma op de website geplaatst met mooie tochten in het vooruitzicht. De kledingcommissie die in samenwerking met de sponsorcommissie en leverancier Rogelli, het weer voor elkaar gekregen de nieuwe kleding op tijd voor de start van het seizoen uit te leveren aan de leden. Een hele mooie prestatie van alle betrokkenen, waarvoor dank!

Het nieuwe bestuur heeft een prioriteitenlijst opgesteld waaraan we mee aan het werk zijn gegaan t.w.:

- Een fietsvereniging met betrokken leden,

- Een fietsvereniging met een bestendig en gevarieerd bestuur met draagvlak,

- Een laagdrempelige fietscultuur waarin het draait om mooie toerritten,

- Een simpele, transparante structuur (het moet tenslotte om fietsen gaan!)

Er worden op dit moment gesprekken gehouden (of zijn al gepland) met alle commissies om de plannen voor dit jaar door te bespreken en eventuele knelpunten weg te nemen.  

Iets wat op dit moment minder in de schijnwerpers staat is de Omni club (formeel DSV  “De Dordtse Sportvereniging” genoemd). Als voorzitter van de Toerclub ben je ook lid van het bestuur van de Omni (als algemeen bestuurslid). Het is tijdens de Alv 9 maart jl. duidelijk geworden de Omni niet echt “ leeft” binnen de Toerclub (ook niet binnen de Renners). Als gezamenlijke besturen van de Toer en de Renners moeten we aan de slag over het wat en hoe (en het belang) van de Omni club.

Het resultaat van “het leeft niet echt” is dat op dit moment vacatures zijn voor een secretaris, penningmeester en voorzitter, m.a.w. geen dagelijks bestuur wat beste lastig is voor een vereniging.

Als je belangstelling hebt, laat het weten dan kunnen we hierover in gesprek gaan.

Ik wens jullie een heel mooi fiets seizoen met mooie ritten.

Met sportieve groet,

Gerrit van Asch 

Email

Uitgelicht

aalease

buko

cirexpress

isomanagement

vego

pellikaan

plieger

pw

rogelli

timeservice

Inloggen

X